søndag 8. september 2013

Litt av noen uker. Først premiere på alle STEMMER FRA ... filmene som jeg har produsert i år

http://www.stemmerfilm.com/225921708

En hærlig festforestilling der mennesker med bakrunn fra 9 forekjellige land benket seg på ALADDIN kino i Kristiansand.Ikke minst var det gledelig å kunne  presentere fire nye ferske kvinnelige regissører som har tatt hånd om hver sin film

Så anmelder Kris Kristoffersen sin ankomst - han skal holde konsert i Kristiansand! Vi hiver oss rundt og planlegger to ting:
Filme konserten
Få mer fortellerstemme av Kris til filmen Yohan barnevandrer.
Sigtor på NRK var så vennlig å stille opp som tekniker - og da Kris marsjerte inn i NRK sine korridorer , var det nesten som å se en korridor av andektige NRK arbeidere som så på legenden med beundring og respekt.
Og Kris leverte som en proff. Det jeg trodde ville ta mer enn to timer å lese inn gjorde han på under en time! d sivarme følsomme stemme. Nå gleder jeg meg til å legge det på YOHAN CHILDWANDRER - filmen er klippet om  mye annerledes enn den norske YOHAN BARNEVANDRER. Men fortellingen om barna som må reise av gårde hjemmefra for å arbeide på gårder langt borte er der enda.


Odd klarte å samle 8 kamera og 6 kamerafolk - så Kris sin konsert ble filmet fra alle vinkler. Det er fantastisk å oppleve så mange ivrige kamerapersoner som bare kommer på kort varsel i yr glede over å få være med. Det var Vegard og Adnen på hver sitt RED kamera, Odd Magne stilte med kran(!) og Jan Robert med 2 5D er, Odd hadde sitt GO PRO og sin Canon C300. Det skal bli moro å klippe det hele sammen!

Og Kris? Ja han bare strålte. Han sang mange flere sanger enn planlagt - men folk var lutter øre - det var en rik og magisk kveld for oss alle. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar